Østerbro: december 2015

Izumi østerbro ligger på Stranvejen 59, og er den anden ud af 3 restaurenter. Da efterspørgslen på ad libitum af bedre kvalitet voksede, valgte Izumi at åbne på østerbro. Grundlaget for denne adresse, var både den lå tæt på Charlottenlund, og stadig ville kunne servere mad for en masse nye gæster.

Vesterbro:

Denne afdeling åbnede sin døre i Oktober 2017. denne afdeling afspejler lokalmiljøet rent udseendes mæssig, Izumi er her gåt efter det mere rå look, som Vesterbro er kendt for op igennem historien. Køkkenet såvel som maden er ligesom de andre Izumi afdelinger

Charlottenlund:

Den første af sin slags og lokaliseret i Charlottenlund, åbnede tilbage i 2010. siden da har lokale, som folk udenbys fra, taget virkelig godt imod Izumi og deres koncept. Grunden til det lige blev Charlottenlund, var lidt af et tilfælde.

Allerød:

Den 22 juni åbnede Izumi deres 4 restaurant, på M D Madsensvej 5 i Allerød.

Til forskel fra de andre Izumi restauranter, er denne blevet indrettet af det Japanske interiør design firma Pan-Project.  I Allerød møder Nordea’s gamle lokaler den japansk kultur og stil, men har fået lov at beholde sin nordiske charme, møblerne er nordiske, mens baren og køkkenet er japansk inspireret. Med sit store barområde har Izumi lanceret 5 japansk inspirerede cocktails og et bredt udvalg af sake.

Maden er, som i alle de andre Izumi restauranter japanske tapas retter med et nordisk twist., samt den traditionelle Izumi sushi. Dette fremgår tydligt af de nye retter, som blev indviet ved åbningen af Allerød.