IZUMI ØSTERBRO1712_2
izumi-2018-juni-0317-min
frederiksberg

Vores mad

Vi holder af simplicitet, og rene linjer. Når man bestiller fra vores menukort er prisen fast, uanset hvilke retter du vælger, og uanset hvor mange, du måtte have lyst til.

Nogle gange kan det være svært at vide, hvad de japanske navne på retterne egentlig står for, så vi har forenklet bestillingen for dig, hvor du får lov til selv at styre ipad’en. Med appetitlige billeder af vores retter, kan du nemt overskue hvad du har lyst til at bestille.

Vi laver først din mad, efter du har bestilt. Så du kan være 100% sikker på, at du får helt frisklavet mad, lavet med passion og kærlighed af vores uddannede sushikokke.

læs mere

Vores cocktails

Vi synes ikke, at japansk mad kun behøver at blive ledsaget af øl og sake. Derfor har vi udviklet en helt særlig cocktail menu, hvor hver enkelt cocktail er tilpasset vores retter, med et tydeligt japansk islæt.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi og nyde en cocktail for sig selv.

læs mere

Vores Kaffe

Kaffe er ikke bare kaffe. Et rigtig godt måltid kan altid sluttes af med en god kop kaffe. Vi sætter en ære i at lave en kaffe, der lever op til samme høje kvalitet som vores mad. Skulle du have mere lyst til the, har vi naturligvis også et rigtig godt udvalg som du kan vælge imellem.

Ligesom med vores cocktails, er du altid mere end velkommen til at kigge forbi ’bare’ for at sidde og nyde en god kop kaffe.